Perle Betta, eller Elisabeth Søberg som jeg egentlig heter, er utdannet gullsmed og min store hobby og lidenskap er sying av bringeduker og belter til Hardangerbunaden. Jeg syr kun i perler, og det har jeg gjort siden 1991. Jeg ble utnevt til husflidshåndtverker i Norges Husflidslag 2016 på mine perlebroderier.

Her på Perlebetta.no kan du kjøpe bunadsutstyr og håndlagde smykker av mange forskjellige materialer.

Jeg har en liten butikk i Bø i Vesterålen som er åpen hver onsdag mellom 12.00 – 16.00 og ellers etter avtale.

Har du spørsmål eller spesielle ønsker? Ta kontakt på telefon 909 17 936 eller e-post perlebetta@gmail.com, så skal jeg prøve å hjelpe deg så godt jeg kan.

 

Linker:

Min profil på Husflid.no
Min oppføring på Bøguiden

Brodere selv? Jeg har laget en brukerveiledning på hvordan man syr i perler. Klikk her for å se brukerveiledningen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Mine nyeste produkter: