Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://perlebetta.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg»», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg i nettbutikken, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på perlebetta.no, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Din kontaktinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dine personopplysninger lagres sikkert så lenge vi har grunnlag for det.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi har sikkerhetsutvidelse på perlebetta.no som beskytter mot datalekkasjer.

Defender Pro

Tredjeparter

Denne nettsiden bruker WPMU DEV tredjepartsutvidelse for lagring av sikkerhetskopier og endringslogger hvor også personopplysninger lagres.